Cold starters

Tuna tartare495 CZK
Mixed green salad with crispy vegetable, cheese Comté and truffle295 CZK
Terrine de Campagne with fruit chutney295 CZK
Marinated octopus with vegetable salad, sauce Vierge495 CZK

Hot starters

Bouillabaisse695 CZK
Snails burgundy style395 CZK
Onion soup gratinated with cheese Raclette295 CZK
Egg Meurette295 CZK
Veal sweetbread with morrels in sauce a la créme695 CZK

Main courses

Grilled Octopus with sauce Vierge and mixed vegetable salad795 CZK
Filet of seabass with shallot and white wine sauce895 CZK
Duck breast with truffle sauce, ratatouille and sweet potato purée795 CZK
Beef cheeks in a red wine sauce, vegetable ragout and potato purée695 CZK
Veal liver with shallots and raspberry vinegar sauce and vegetable ragout695 CZK
Beef entrecote, Black angus, ratatouille, truffle jus and potato purée995 CZK
Filet of beef with truffle sauce and seasonal vegetables1295 CZK

Dessert

Vanilla crème brûlée295 CZK
Home made sorbet or ice cream185 CZK
Crêpe Suzette295 CZK
Chocolate tart245 CZK
Selection of French cheeses365 CZK

Menu of the season

2 courses:895 CZK
3 courses:995 CZK
Amuse Bouche (v ceně)
Starters
Mixed green salads with cheese Comté, crispy vegetable
Terrine de campagne, cornishons, salad and chutney
Egg Meurette
Main courses
Filet of fish daily offer, sauce Vierge and variation of purée
Beef cheeks in red wine sauce, vegetable ragout and potato purée
Roasted veal in sauce á la créme with potato purée
Desserts
Home made ice cream
Vanilla crème brûlée
French cheese selection

Couvert 50 Czk

Při přípravě každého jednotlivého pokrmu je vždy přítomen šéfkuchař Jan Kracík, právě z tohoto důvodu je upravena otvírací doba restaurace. Nestane se vám, že by vaše jídlo neprošlo jeho pečlivou kontrolou a dohledem.

Podtržení gastronomického zážitku umocní velmi kvalitní francouzská vína, která vám pomůže vybrat sommelierka Zuzka Bratánková s bohatými zkušenostmi.

Nabídka pokrmů, momentálně připravovaných v Pot-au-feu se odvíjí vždy od sezónní nabídky surovin od kvalitních dodavatelů.

Jídelní lístek se mění v podstatě každý den a je vždy zveřejněn na internetových stránkách. Nemáte tedy jistotu, že jídlo, které jste si zde ochutnali jednou, si budete moci dát i o měsíc později.

Na co se ale můžete spolehnout je, že jakékoliv jídlo na aktuálním menu je připravováno z těch nejčerstvějších surovin, které jsou právě k dostání.

Pokrmy jsou připravovány podle tradičních českých i evropských receptů a za použití postupů francouzské kuchyně. Ta dbá především na pečlivé udržení přirozených kvalit užitých surovin spolu v zájemné harmonii chutí.

Při přípravě každého jednotlivého pokrmu je vždy přítomen šéfkuchař, právě z tohoto důvodu je upravena otvírací doba restaurace. Nestane se vám, že by vaše jídlo neprošlo jeho pečlivou kontrolou a dohledem.

Podtržení gastronomického zážitku umocní velmi kvalitní francouzská vína, která vám pomůže vybrat česky hovořící francouzský sommelier s bohatými zkušenostmi.