Cold starters
Tuna tartare | 495 CZK |
Mixed green salad with crispy vegetable, cheese Comté and truffle | 295 CZK |
Terrine de Campagne with fruit chutney | 295 CZK |
Marinated octopus with vegetable salad, sauce Vierge | 495 CZK |
Hot starters
Bouillabaisse | 695 CZK |
Snails burgundy style | 395 CZK |
Onion soup gratinated with cheese Raclette | 295 CZK |
Egg Meurette | 295 CZK |
Veal sweetbread with morrels in sauce a la créme | 695 CZK |
Main courses
Grilled Octopus with sauce Vierge and mixed vegetable salad | 795 CZK |
Filet of seabass with shallot and white wine sauce | 895 CZK |
Duck breast with truffle sauce, ratatouille and sweet potato purée | 795 CZK |
Beef cheeks in a red wine sauce, vegetable ragout and potato purée | 695 CZK |
Veal liver with shallots and raspberry vinegar sauce and vegetable ragout | 695 CZK |
Beef entrecote, Black angus, ratatouille, truffle jus and potato purée | 995 CZK |
Filet of beef with truffle sauce and seasonal vegetables | 1295 CZK |
Dessert
Vanilla crème brûlée | 295 CZK |
Home made sorbet or ice cream | 185 CZK |
Crêpe Suzette | 295 CZK |
Chocolate tart | 245 CZK |
Selection of French cheeses | 365 CZK |
Menu Pot-au-feu
Amuse bouche | |
Terrine de Campagne, chutney and cornishon | |
Egg Meurette | |
Beef cheeks in a red wine sauce, vegetable ragout and potato puré | |
French cheese selection | |
Vanilla crème brûlée | |
1495 CZK |
Menu of the season
2 courses: | 895 CZK |
3 courses: | 995 CZK |
Amuse Bouche (v ceně) |
Starters
Mixed green salads with cheese Comté, crispy vegetable |
Terrine de campagne, cornishons, salad and chutney |
Egg Meurette |
Main courses
Filet of fish daily offer, sauce Vierge and variation of purée |
Beef cheeks in red wine sauce, vegetable ragout and potato purée |
Roasted veal in sauce á la créme with potato purée |
Desserts
Home made ice cream |
Vanilla crème brûlée |
French cheese selection |
Couvert 50 Czk
Při přípravě každého jednotlivého pokrmu je vždy přítomen šéfkuchař Jan Kracík, právě z tohoto důvodu je upravena otvírací doba restaurace. Nestane se vám, že by vaše jídlo neprošlo jeho pečlivou kontrolou a dohledem.
Podtržení gastronomického zážitku umocní velmi kvalitní francouzská vína, která vám pomůže vybrat sommelierka Zuzka Bratánková s bohatými zkušenostmi.
Nabídka pokrmů, momentálně připravovaných v Pot-au-feu se odvíjí vždy od sezónní nabídky surovin od kvalitních dodavatelů.
Jídelní lístek se mění v podstatě každý den a je vždy zveřejněn na internetových stránkách. Nemáte tedy jistotu, že jídlo, které jste si zde ochutnali jednou, si budete moci dát i o měsíc později.
Na co se ale můžete spolehnout je, že jakékoliv jídlo na aktuálním menu je připravováno z těch nejčerstvějších surovin, které jsou právě k dostání.
Pokrmy jsou připravovány podle tradičních českých i evropských receptů a za použití postupů francouzské kuchyně. Ta dbá především na pečlivé udržení přirozených kvalit užitých surovin spolu v zájemné harmonii chutí.
Při přípravě každého jednotlivého pokrmu je vždy přítomen šéfkuchař, právě z tohoto důvodu je upravena otvírací doba restaurace. Nestane se vám, že by vaše jídlo neprošlo jeho pečlivou kontrolou a dohledem.
Podtržení gastronomického zážitku umocní velmi kvalitní francouzská vína, která vám pomůže vybrat česky hovořící francouzský sommelier s bohatými zkušenostmi.