gastronomie

 

 

 

 

 

Gastronomie

 

 

Nabídka pokrmů, momentálně připravovaných v Pot-au-feu
se odvíjí vždy od sezónní nabídky surovin od kvalitních dodavatelů.
Jídelní lístek se mění v podstatě každý den a je vždy zveřejněn
na internetových stránkách. Nemáte tedy jistotu, že jídlo, které
jste si zde ochutnali jednou, si budete moci dát i o měsíc později.
Na co se ale můžete spolehnout je, že jakékoliv jídlo na aktuálním
menu je připravováno z těch nejčerstvějších surovin, které jsou právě k dostání.
Pokrmy jsou připravovány podle tradičních českých i evropských
receptů a za použití postupů francouzské kuchyně. Ta dbá především
na pečlivé udržení přirozených kvalit užitých surovin spolu v zájemné harmonii chutí.
Při přípravě každého jednotlivého pokrmu je vždy přítomen šéfkuchař,
právě z tohoto důvodu je upravena otvírací doba restaurace.
Nestane se vám, že by vaše jídlo neprošlo jeho pečlivou kontrolou a dohledem.
Podtržení gastronomického zážitku umocní velmi
kvalitní francouzská vína, která vám pomůže vybrat česky hovořící francouzský
sommelier s bohatými zkušenostmi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

denni menu 1

 

 denni menu 2

 

 denni menu 3

 

 denni menu 4

 

 denni menu 5

 

denni menu 6

 

denni menu 7

 

denni menu 8

 

denni menu 9