francouzská kuchyně praha

 

 

 

 

 

 

 

Tomáš Nepožitek

 

Tomáš vystudoval obory kuchař a cukrář na gastronomické škole v Teplicích a Mostě. Vždy ho lákala evropská gastronomie, a proto se vydal nasbírat zkušenosti na výletní loď do Nizozemí a Švýcarska. Následně pracoval čtyři roky v londýnských gourmet restauracích.  

 

 

Vzdělání

2004 – 2007 Hotelová škola Teplice (kuchař)

2007 – 2009 Hotelová škola Teplice (cukrář)

2007 – 2010 Hotelová škola Most (maturita obor gastronomie)

 

Praxe

2009 – 2011        Hotel Julius Payer Teplice (chef de partie)

březen 2011 – listopad 2011       Rijfers River cruises – Rex Rheini (sous chef)

březen 2012 – srpen 2012          HTL groupe river cruises (sous chef)

září 2012 – listopad 2012           Kings Head Hythe UK (chef de partie)

listopad 2012 – květen 2013      Burlinghton Hotel Fokelstone (sous chef)

květen 2013 – leden 2014          The Cliff pub Mitche-Butlers (chef de partie)

únor 2014 – srpen 2014             Scylla AG river cruises,MS Swiss Jewel (pastry chef)

říjen 2014 – srpen 2015             The Ferry, Mitchel-Butlers (junior sous chef, sous chef)

říjen 2015 – únor 2016               The Kings Arms , Mitchel – Butlers (head chef)

březen 2016 – červen 2016         Cote Brasserie Marlow (fish and grill chef)

 

Jazykové znalosti

Německý jazyk – aktivně

Anglický jazyk – aktivně